Trupa de Marionete s-a întors de la Cluj, de la Festivalul Internațional al Teatrelor de Păpuși și Marionete „Puck”, cu trei premii! Toate pentru spectacolul „Crăiasa Zăpezilor”.

Spectacolul trupei arădene a adus acasă premiul pentru regie, pentru păpuși și pentru interpretare colectivă, după cum urmează:

– Premiul pentru regie: Adela Moldovan – pentru spectacolul „Crăiasa Zăpezilor” / Teatrul Clasic „Ioan Slavici”, Trupa Marionete Arad
– Premiul pentru păpuși: Eustațiu Gregorian – pentru spectacolul „Crăiasa Zăpezilor” / Teatrul Clasic „Ioan Slavici”, Trupa Marionete Arad
– Premiul pentru interpretare colectivă – pentru spectacolul „Crăiasa Zăpezilor / Teatrul Clasic „Ioan Slavici”, Trupa Marionete Arad”

„Multumim Teatrului de păpuși Puck pentru invitație și juriului pentru distincțiile onorante. Felicitări și mulțumiri Adela Moldovan și Eustațiu Gregorian! Felicitări Ion Iurcu și Mircea Moș, vă pup! (Eu m-am pupat în oglinda de pe uță)”, a scris pe Facebook Adina Doba, actor-mănuitor de marionete la Teatrul de Marionete Arad.

[email protected], 22 octombrie 2017, 12:21 PM