„Crăiasa Zăpezilor”, spectacolul Teatrului de Marionete Arad, a câștigat trei premii la Cluj

  de Tomck@t | 22 octombrie 2017, 12:21 PM | Cultură

  0

  Trupa de Marionete s-a întors de la Cluj, de la Festivalul Internațional al Teatrelor de Păpuși și Marionete „Puck”, cu trei premii! Toate pentru spectacolul „Crăiasa Zăpezilor”.

  Spectacolul trupei arădene a adus acasă premiul pentru regie, pentru păpuși și pentru interpretare colectivă, după cum urmează:

  – Premiul pentru regie: Adela Moldovan – pentru spectacolul „Crăiasa Zăpezilor” / Teatrul Clasic „Ioan Slavici”, Trupa Marionete Arad
  – Premiul pentru păpuși: Eustațiu Gregorian – pentru spectacolul „Crăiasa Zăpezilor” / Teatrul Clasic „Ioan Slavici”, Trupa Marionete Arad
  – Premiul pentru interpretare colectivă – pentru spectacolul „Crăiasa Zăpezilor / Teatrul Clasic „Ioan Slavici”, Trupa Marionete Arad”

  „Multumim Teatrului de păpuși Puck pentru invitație și juriului pentru distincțiile onorante. Felicitări și mulțumiri Adela Moldovan și Eustațiu Gregorian! Felicitări Ion Iurcu și Mircea Moș, vă pup! (Eu m-am pupat în oglinda de pe uță)”, a scris pe Facebook Adina Doba, actor-mănuitor de marionete la Teatrul de Marionete Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad