Copiii de la Centrul „Curcubeu”, în vizită la UAV Arad

  de Special Arad | 7 decembrie 2017, 4:04 PM | Educaţie

  0

  Comunicat. Copiii Centrului de zi „Curcubeu” din cadrul Direcției de Asistență Socială Arad, au vizitat corpul M al Universității “Aurel Vlaicu” Arad. În incinta unității de învățământ micuții vizitatori au reușit să descopere sălile de curs ale studenţilor de la UAV, iar ca recompensă pentru ospitalitate, le-au oferit gazdelor, prof. univ. dr. Ramona Lile, rectorul UAV Arad, decanului facultății de asistență socială prof. univ. dr. Alina Roman și studenților prezenți un frumos program de colinde. Întreaga acțiune a fost coordonată de către lector univ. dr. Alina Breaz alături de studenții specializării asistență socială și coordonatoarea Centrului „Curcubeu” Marcela Moisă. La finalul acțiunii copiii de la Centrul „Curcubeu” au primit daruri oferite de Moș Crăciun.

  „Evenimentul a fost organizat în baza unei bune colaborări a Direcției de Asistență Socială Arad cu Universitatea „Aurel Vlaicu” și cu studenții specializării asistență socială. Astfel de evenimente sunt foarte benefice atât pentru viitorii asistenți sociali, actuali studenți, cât și pentru beneficiarii instituției noastre. Sper ca și pe viitor cele două instituții să aibă o colaborare la fel de fructuoasă, să dezvoltăm și să implementăm împreună cât mai multe proiecte. Le mulțumesc pe această cale tuturor celor implicați și le doresc mult succes pe viitor”, a declarat directorul general DAS, Oana Pârvulescu.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.