Imagine demnă de anii comunismului, în faţa unui magazin Kaufland, unde zeci de oameni au stat miercuri dimineaţa la coadă pentru a cumpăra carne la reducere. O cititoare a cotidianului „Adevărul” a trimis pozele pe adresa redacţiei, arătând că fiecare client poate cumpăra maximum 5 kilograme.

Miercuri dimineaţa, la Kaufland, a fost ofertă la spată de porc fără os. Pentru a prinde reducerea de la 16,99 lei/kg la 12/99 lei pe kg, zeci de persoane s-au adunat în faţa magazinului Kaufland din Lugoj. Un cititor al „Adevărul” a trimis mai multe fotografii declarând că unele persoane s-au pus la coadă cu o oră înainte de deschiderea magazinului pentru a prinde reducerea la carne, mai ales că în ofertă era specificat că oferta este valabilă în limita stocului şi „vindem în cantităţi destinate exclusiv consumului personal”.

„Se dau doar 5 kg de persoană. E gata cântărită în pungi de 5 kg. La ora 9.00 e gata tot”, a declarat un lugojean. Jurnaliștii „Adevărul” au solicitat un punct de vedere şi reprezentanţilor Kaufland… Până la ora publicării articolului, Kaufland nu a transmis încă un răspuns.

SURSA: adevarul.ro

CLICK AICI PENTRU MAI MULTE FOTOGRAFII

Special Arad, 6 decembrie 2017, 6:55 PM