InclusivComunicat Iustin Cionca, președinte CJA

  de - | 10 decembrie 2017, 12:58 PM | Inutile

  1

  Pierderea totală a Aradului  va fi de peste 35 de milioane de euro, cei mai mulți bani fiind luați de la municipiu (16 milioane) și de la Consiliul Județean (peste 7 milioane de euro), de la 1 ianuarie.

  Președintele Consiliului Județean, Iustin Cionca, continuă să prezinte sumele pe care le pierd localitățile din județul Arad ca urmare a proiectului de buget pentru anul 2018. Unele comune vor pierde peste 300.000 de euro, altele zeci de mii de euro. Asta înseamnă că unele dintre ele  vor intra în faliment, nu vor avea bani nici pentru plata salariilor, pentru întreținerea școlilor, pentru serviciile de bază.

  Dacă Guvernul nu găsește modalități de compensare a pierderii de peste 35 de milioane de euro pe care o suferă Aradul, 2018 va fi anul sărăciei! Proiectele importante ale județului, în sănătate, infrastructură, cultură se pot bloca. Putem ajunge în situația să nu putem cofinanța proiectele europene pe care le-am accesat, fiindcă PSD ia decizii iresponsabile! Vă prezentăm astăzi un prim grupaj cu sumele pe care Guvernul PSD le confiscă de la comune din Arad, urmând ca zilele următoare să prezentăm și pierderile celorlalte comune, precum şi marile proiecte ale Aradului afectate de decizia Guvernului”, a declarat Iustin Cionca.

  bgtstdyt

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Și noi trebuie să-l credem pe Cionca?!
   Burtologie și minciuni ne-au mai turnat și cu alte ocazii. Fără nici o jenă. Că stau cam prost cu bunul simț.

   Fiecare cetățean poate să decidă singur, dacă are încreder sau nu în aceste afirmații. (și altele din aceeași sursă)

   Dar nu uitați! Marele „director strateg” de comunicare din spatele lui Cionca nu este altul decât „Șarpele Mincinos”, preacuviosul libidinos, „gura adevărului absolut” Ando.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.