InclusivComunicat Iustin Cionca, președinte CJA

  de - | 24 octombrie 2017, 8:32 AM | Inutile

  0

  Județul Arad este printre primele în România unde vom pune accentul pe colectarea selectivă a deșeurilor! De la media națională de sub 5% ne-am propus să ajungem, într-un an de zile, la aprox. 30%. La Consiliul Județean am semnat astăzi contractul cu reprezentanții Retim Timișoara, care vor colecta deșeurile, și cu 24 de primării, printre care Nădlac, Pecica și Curtici. Proiectul este în valoare de 30 de milioane de euro și cuprinde și municipiul Arad! Muncim pentru arădeni, muncim pentru Arad!”, a declarat președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca.

  Președintele susține că proiectul presupune și o informare a cetățenilor, ca aceștia să înțeleagă exact ce înseamnă colectarea selectivă, care sunt beneficiile ei și ce efort presupune.

  În acest moment, dintre cele 34 de județe care au aplicat pentru proiectul european de management al deșeurilor, 12 au finalizat în termen documentația, iar în județele Arad, Timiș, Neamț, Sibiu și Covasna proiectul a început să funcționeze.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad