InclusivComunicat Geanina Pistru, prim-vicepreşedinte PNL Arad

  de - | 22 septembrie 2017, 3:54 PM | Inutile

  0

  Presiunile a zeci de mii de arădeni, care au protestat împotriva abandonării construcţiei pasajelor de pe centura Aradului de către guvernel PSD începând cu 2012 încep să dea rezultate. Deşi au promis finalizarea pasajelor încă de acum cinci ani, în sfârşit se semnează contractul pentru unul dintre ele, cel de la CET.

  „Evident că este mai bine mai târziu decât niciodată: sper ca firmele care au câştigat licitaţia să se apuce de treabă şi să finalizeze repede pasajul de la CET. În 2013, când arădenii ne-au cerut să facem ceva, să luăm atitudine faţă de modul în care Guvernul PSD tratează Aradul, am adunat peste 31.000 de semnături de protest. Dacă aceste pasaje se vor realiza, este meritul arădenilor care au solicitat în mod expres finalizarea lor, sunt convinsă că parlamentarii PSD sunt întrebaţi de pasaje de fiecare dată când ies din casă. Finalizarea pasajelor nu poate fi asumată ca un merit de parlamentarii PSD: au promis prea mult, de prea multe ori şi nu s-au ţinut de cuvânt.
  Le reamintesc parlamentarilor PSD că au promis în campania electorală din 2012 finalizarea pasajelor, iar finalul mandatului anul trecut i-au prins cu promisiunea neonorată şi dând vina pe alţii. Mai mult, pentru pasajul din Micălaca nu sunt finalizate procedurile de licitaţie şi cred că toată lumea a remarcat că domnul ministru Cuc, prezent la Arad, a fost doar la pasajul de la CET şi a vorbit doar de pasajul de la CET. Credem că Guvernul PSD, parlamentarii PSD ar trebui să îşi ceară scuze în faţa arădenilor pentru promisiunile neonorate timp de cinci ani, pentru blocarea lucrărilor, nicidecum să îşi aroge merite”, a spus Geanina Pistru, prim-vicepreşedinte al Organizaţiei Municipale PNL Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad