InclusivComunicat Geanina Pistru, președintele organizației municipale PNL Arad

  de - | 6 ianuarie 2017, 5:18 PM | Inutile

  1

  Președintele organizației municipale a PNL Arad, Geanina Pistru, consideră că numirea premierului, în persoana lui Sorin Grindeanu, este una care determină asteptări mari pentru dezvoltarea zonei de vest a României:

  „Mă bucură faptul că noul premier al României, Sorin Grindeanu, este bănățean și înțelege ceea ce înseamnă să faci parte dintr-o zonă a țării unde se pune accentul pe investiții și dezvoltare. Acest lucru mă determină să am așteptări și mai mari de la noul guvern față de investițiile pe care ar fi normal ca Aradul, Timișul, Caraș-Severin Hunedoara și alte județe din vestul țării să le primească. Dacă Dragnea și PSD promiteau în campania electorală o mulțime de beneficii pentru arădeni și restul românilor, acum mă aștept ca aceste beneficii să crească odată cu numirea noului guvern, în fruntea căruia se află un bănățean.

  Cu această ocazie îi doresc mult succes domnului prim-ministru Grindeanu și aștept cu nerăbdare să înceapă deblocarea proiectului de finalizare a pasajelor de pe centura Aradului, acesta fiind un pol important care face legătura între zona de vest a României și Europa. Am încredere că domnul premier se va asigura ca Aradul și restul județelor din vest să beneficieze de fonduri de investiții pentru definitivarea proiectelor începute și blocate de guvernul PSD precedent.

  Îi urez succes și mult spor Guvernului Grindeanu, având încrederea că vor acționa spre binele arădenilor și a tuturor românilor!”, a încheiat președintele organizației municipale PNL Arad, doamna Geanina Pistru.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad