InclusivComunicat Francisc Kempf, consilier local PSD Vladimirescu

  de - | 12 septembrie 2017, 1:16 PM | Inutile

  0

  Județul Arad beneficiază în cadrul etapei a II-a a Programului Național de Dezvoltare Locală de nu mai puțin de 660 de milioane de lei pentru investiții în infrastructură. Zeci de localități din județul Arad primesc finanțări pentru proiecte de reabilitare a drumurilor, școlilor, grădinițelor, iluminatului public și așa mai departe. Din păcate, există și primari care au fost incapabili să depună un proiect pe acest program, cum e și cazul primarului comunei Vladimirescu, Ioan Crișan, de la PNL.

  „Administrația comunei Valdimirescu, condusă de liberalul Ioan Crișan, este repetentă la accesarea de fonduri de la Guvern. În ciuda faptului că mai toate primăriile din județ au depus proiecte pe PNDL, Crișan de la Vladimirescu n-a fost în stare să întocmească o simplă cerere de finanțare. Probabil primarul Crișan a considerat că a rezolvat toate proiectele din comună și că nu mai are nevoie de nicio investiție.

  Din păcate, în comuna Vladimirescu sunt încă foarte multe lucruri de făcut. Avem în comună străzi de pământ sau pline de gropi, fără canalizare, școlile și grădinițele au nevoie și ele de investiții, iluminatul public lasă de dorit pe multe străzi din Vladimirescu, Cicir, Mândruloc sau Horia.

  Am fi putut face multe investiții, cu banii de la Ministerul Dezvoltării, dar din nefericire pentru cetățenii comunei, în fruntea primăriei avem o persoană depășită de situație, pentru care fondurile europene, guvernamentale sunt o necunoscută. Iar de pierdut, în urma igonoranţei  primarului, au doar cetățenii din Vladimirescu, Horia, Cicir și Mândruloc“, declară consilierul local PSD Vladimirescu, Francisc Kempf.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad