InclusivComunicat Florin Tripa, președinte municipiu PSD

  de - | 21 septembrie 2016, 11:20 AM | Inutile

  0

  Consilierul judeţean Florin Tripa este contrariat de avalanşa de angajări la Consiliul Judeţean, inclusiv în unele instituţii subordonate.

  „Înţeleg necesitatea unui aparat administrativ puternic, consolidat, sunt de acord cu noi angajări acolo unde este deficit de personal, dar aceste angajări să fie făcute pentru eficientizarea activităţii Consiliului Judeţean, nu pentru satisfacerea clientelei politice”, a afirmat Florin Tripa.

  Consilierul judeţean PSD acuză şi faptul că se fac angajări clientelare şi în alte instituţii subordonate Consiliului Judeţean sau acolo unde Consiliul Judeţean este acţionar.

  „Un exemplu bun este Regia «Apă-Canal». Şi acolo se fac angajări pe bandă rulantă şi sunt suspiciuni că şi acolo criteriul este tot unul clientelar. Domnul Cionca operează cu două unităţi de măsură. Pe de o parte lucrează la imaginea sa, afirmând că principala sa grijă este banul public. În acest sens a inventat o «Poliţie a lucrărilor», a redus numărul de directori la Aeroport şi la Apă-Canal. Dar, pe de altă parte face angajări, iar fondul de salarii creşte vertiginos, tot din banii arădenilor.Pentru conformitate amintesc că acest fond a ajuns la 13 000 000 euro, fără a lua în calcul Spitalul Judeţean, Aeroportul şi Regia «Apă-Canal».”, a declarat Florin Tripa.

  În acest sens, consilierul judeţean Florin Tripa solicită conducerii Consiliului Judeţean organigramele tuturor instituţiilor din subordine, dar şi acolo unde CJA este acţionar, cât şi numărul anagjărilor din ultimele trei luni, respectiv ale posturilor care vor fi scoase la concurs până la sfârşitul anului.

  „Constat o diferenţă imensă între domnul Cionca din 2010, când a fost părtaş la tăierea salariilor românilor, şi domnul Cionca din 2016, care încurajează frenetic angajări pe bandă rulantă. Când a fost domnul Cionca alături de români? Când a tăiat salarii şi pensii sau acum, când pare atât de îngrijorat de banul public?”, a încheiat Florin Tripa. 

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad