InclusivComunicat Florin Tripa, deputat PSD Arad

  de - | 12 mai 2017, 2:36 PM | Inutile

  0

  Astăzi, ministrul Educaţiei Naţionale, Pavel Năstase, a fost prezent la Arad pentru a inaugura noul sediu al Inspectoratului Şcolar Judeţean, investiţie guvernamentală importantă, finanţată de ministerul de resort.

  „Sunt fericit că arădenii pot să beneficieze de o investiţie de un asemenea calibru, noul sediu al Inspectoratului Şcolar Judeţean fiind un etalon în materie, o construcţie ultra-modernă, poate cea mai reuşită clădire de profil sub aspect urbanistic şi funcţional din Vestul ţării. Aradul, joacă un rol însemnat în strategia de dezvoltare a actualului executiv de la Palatul Victoria şi mai ales există continuitate pe linia investiţiilor guvernamentale de anvergură între cele 2 cicluri de guvernare social-democrate. În 2015, inauguram cea mai mare investiţie guvernamentală în oraşul Arad, de după 1990, gara centrală, total modernizată, a Aradului, proiect finalizat de Guvernul Ponta. Acum, cabinetul Grindeanu concretizează în oraşul nostru, un nou punct din strategia de guvernare pe linie investiţională în Educaţie, acest sediu prestigios care a costat aproximativ 10 milioane Ron. Mă bucur că suntem de asemenea în grafic cu lucrările pentru construcţia noului Palat al Copiilor, lucrare finanţată de asemenea din fondurile ministerului Educaţiei Naţionale. Clădirea este amplasată tot la Pădurice, în proximitatea Consiliului Judeţean şi va fi finalizată cu siguranţă în anul 2018”, afirmă deputatul PSD Florin Tripa.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.