sâmbãtã, 20 aprilie, 2024

InclusivComunicat Florin Remețan, președinte PMP Arad

de - | 25 octombrie 2015, 4:50 PM | Undeva

Florin Remețan, președintele județean al Mișcării Populare, a protestat față de faptul că anul acesta, partidele politice nu au fost incluse în programul oficial al sărbătoririi Zilei Armartei Române, la care a luat parte și președintele Klaus Iohannis.

„Protestăm ferm asupra acestui mod de a înțelege sărbătorirea unei zile de mare însemnătate pentru români, Ziua Armatei. Este pentru prima dată când din programul oficial au fost excluse partidele politice. Am fi dorit și noi să ne exprimăm omagiul față de jertfa eroilor neamului, ostașii români, cărora le datorăm faptul că suntem astăzi o națiune liberă, puternică și respectată în lume”, a declarat Florin Remețan.

Președintele MP a mai declarat că anul acesta, pentru prima dată, ostașii români au fost comemorați în Rusia unde, la Volvograd, a fost inaugurat  chiar un cimitir dedicat eroilor români.

„Până și în Rusia memoria ostașilor noștri martiri este respectată, în timp ce la noi în țară, la Arad, nouă ni se interzice acest lucru”, a mai declarat liderul județean al Mișcării Populare.