InclusivComunicat Florin Galiș, președinte ALDE Arad

  de - | 28 septembrie 2017, 5:28 PM | Inutile

  0

  Pe agenda ultimei ședinte a Biroului Permanent al ALDE Arad, au figurat, printre altele, două puncte legate de agenda din teritoriu.  În ceea ce privește situația de la Almaș, referitoare la retragerea sprijinului politic pentru consilierul Florea Emil datorită neimplicarii sale in acțiunile electorale ale organizației, conducerea ALDE consideră că este vorba de o problema internă a organizației. “Am răspuns solicitării organizației noastre din Almaș atunci cand am aprobat înlocuirea consilierului Florea Emil, fără ca aceasta sa afecteze structura Consiliului Local Almaș și înțelegerile pe care le-am făcut cu colegii de alianță  de la PSD, deși am văzut mai multe speculații în presă că s-ar încerca schimbarea viceprimarului. Din punctul nostru de vedere, câtă vreme viceprimarul PSD lucreaza în echipa administrativă de la Almaș așa cum am convenit, nu se pune problema să fie schimbat. Pana la urma e vorba de o îmbunătățire a echipei ALDE Almaș prin cooptarea unui nou consilier care sa fie util si organizației” , a declarat Președintele ALDE Arad, Florin Galiș.

  Cel de al doilea punct important legat de agenda județeană a fost desemnarea candidatului ALDE pentru alegerile parțiale care vor avea loc pe data de 5 noiembrie în comuna Bocsig. Astfel, BPT al ALDE Arad l-a votat in unanimitate pe dl. Crîsta Daniel-Cosmin pentru a candida la aceste alegeri. “Cred că am făcut o alegere bună, dl. Crîsta Daniel-Cosmin afirmându-se ca un tânăr si capabil întreprinzător, dar și ca un consilier cu real talent pentru administrație. Ne-am bazat pe opțiunea organizației locale în această desemnare și sunt convins că avem un candidat cu reale șanse de a ajunge noul primar de la Bocsig. Mai mult decât atât, sunt convins că putem întări considerabil organizația noastră de acolo, una care a avut rezultate notabile și la ultimele scrutinuri” , susține Florin Galiș, Președintele ALDE Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.