InclusivComunicat Călin Bibarț, viceprimarul Aradului

  de - | 19 septembrie 2017, 9:16 AM | Inutile

  0

  Viceprimarul Aradului, Călin Bibarț atrage atenția asupra faptului că arădenii vor plăti mai mult la căldură din această toamnă datorită deciziilor luate de PSD:

  „Așa cum am preconizat, consilierii PSD s-au împotrivit soluțiilor optime de gestionare a serviciului public de alimentare cu energie termică în sistem centralizat.

  În ședința CLM de astăzi PSD a refuzat, din nou, să voteze orice fel de variantă care ar fi dus la scăderea prețului gigacaloriei de la suma impusă de către Guvernul PSD prin ANRE. Însă Proiectul de hotărâre nr.196/2017 a rămas în aer la fel ca restul propunerilor noastre pentru îmbunătățirea calității vieții arădenilor. De aici oare am putea înțelege că PSD ar prefera, în loc de companii ale statului român cum este CET-ul, să aloce bani, contracte și alte facilități firmelor de casă ale social-democraților?!

  Se pare că cei din PSD Arad urmează trendul lui Dragnea și al guvernanților de la București, cresc prețul la necesitățile zilnice ale românilor, căldură, carburant, energie.

  I-am solicitat săptămâna trecută ministrului Fifor să ne răspundă, punctual, câți bani va acorda guvernul PSD Aradului pentru subvenția la căldură. Evident răspunsul nu a venit nici măcar până acum și nu cred că va veni vreodată, la fel cum nu vor veni nici fondurile de la guvern pentru termoficare”, a declarat Călin Bibarț.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad