InclusivComunicat Beniamin Vărcuș, consilier local PSD Arad

  de - | 20 septembrie 2016, 6:47 PM | Inutile

  0

  Beniamin Vărcuș: Falcă se ascunde cu lașitate în spatele unei minciuni, una dintre cel multe

  „Gheorghe Falcă minte cu nerușinare când declară public că a fost în spital în aceste zile și s-a ținut departe de politică.Acuzat în diverse surse media că ar fi parte a unui complot pentru detronarea lui Vasile Blaga din fruntea PNL, primarul Aradului cu lașitatea binecunoscută ce-l caracterizează a negat totul, inventând un pretext pentru a se disculpa.În cursul serii trecute “faraonul crăișor” vărsa venin în direct la amplitudine maximă la televiziunea de curte, strălucind ca un astru botoxat.Așa că minciuna sfruntată cu spitalizarea fictivă nu stă în picioare și demonstrează încă o dată ce caracter translucid are personajul. Da, evident că e bolnav, de obsesii Psd-iste, de coșmaruri cu Victor Ponta și multe altele care nu încap într-un comunicat ci mai degrabă într-o carte sau compendiu.Pentru cei care n-au pupat poala liberală ce miroase încă puternic a Traian Băsescu e chiar totuna că pleacă Lolek și vine Bolek, însă jocul de Iudă provincială pe care-l practică primarul arată exact câți arginți valorează ca om și politician”, afirmă consilierul PSD Arad Beniamin Vărcuș.

  falca-la-tva

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad