În urmă cu câteva minute, pe Calea Victoriei din municipiu a țâșnit cu forța unui „geizer” apă dintr-o gură de canal, lucru ce a provocat instantaneu glume în mediul online. „Avem o nouă arteziană în Arad”, glumesc internauții. Incidentul nu este însă primul de acest fel, chiar ieri seară Compania de Apă Arad s-a deplasat de urgență pe teren pentru a remedia o problemă similară.

Ieri, în jurul orei 20:30, compania care efectuează schimbul fibrei optice în zonă, a spart o conductă de apă, chiar la intersecția dintre Calea Victoriei și UTA, astfel Compania de Apă a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile din zonă timp de 5 ore pentru remedierea avariei

Nu cunoaștem momentan dacă incidentul petrecut astăzi pe Calea Victoriei s-a produs tot din această cauză sau dacă este doar o coincidență legată de locație, însă Compania de Apă ne-a informat că va reveni în scurt timp cu precizări.

UPDATE ora 16:30 – Reprezentanții Companie de Apă Arad ne-au informat despre fotografia apărută astăzi în mediul online că nu este vorba de o avarie, ci este vorba de o verificare pe care angajații companiei au efectuat-o asupra unui hidrant, în urma avariei de ieri.

Citește și S-a spart o conductă pe Calea Victoriei. Compania de Apă a intervenit și a întrerupt furnizarea apei potabile în zonă

(sursa foto: Radar ARAD / Facebook)

 

Raluca Medeleanu, 4 iulie 2017, 4:00 PM