Update Compania de Apă Arad afirmă că „arteziana” este doar un hidrant supus verificărilor

  de Raluca Medeleanu | 4 iulie 2017, 4:00 PM | Strada

  1

  În urmă cu câteva minute, pe Calea Victoriei din municipiu a țâșnit cu forța unui „geizer” apă dintr-o gură de canal, lucru ce a provocat instantaneu glume în mediul online. „Avem o nouă arteziană în Arad”, glumesc internauții. Incidentul nu este însă primul de acest fel, chiar ieri seară Compania de Apă Arad s-a deplasat de urgență pe teren pentru a remedia o problemă similară.

  Ieri, în jurul orei 20:30, compania care efectuează schimbul fibrei optice în zonă, a spart o conductă de apă, chiar la intersecția dintre Calea Victoriei și UTA, astfel Compania de Apă a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile din zonă timp de 5 ore pentru remedierea avariei

  Nu cunoaștem momentan dacă incidentul petrecut astăzi pe Calea Victoriei s-a produs tot din această cauză sau dacă este doar o coincidență legată de locație, însă Compania de Apă ne-a informat că va reveni în scurt timp cu precizări.

  UPDATE ora 16:30 – Reprezentanții Companie de Apă Arad ne-au informat despre fotografia apărută astăzi în mediul online că nu este vorba de o avarie, ci este vorba de o verificare pe care angajații companiei au efectuat-o asupra unui hidrant, în urma avariei de ieri.

  Citește și S-a spart o conductă pe Calea Victoriei. Compania de Apă a intervenit și a întrerupt furnizarea apei potabile în zonă

  (sursa foto: Radar ARAD / Facebook)

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Nu exista companie mai imaculata decat aceasta in Arad.

   Oridecateori pompierii au cate o problema cu un hidrant, expertizele lor dovedesc sau ca l-au stricat respectivii, sau ca era im parametri optimi de functionare.

   Acestea fiind date, imi e greu sa cred orice iese din gura lor.

   Sper sa urmariti si materializarea promisiunilor facute de stimabili cu scopul de a imputi mai putin orasul cu miesmele de la Statia de Epurare.

   Niste jegosi.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad