Colinde, urări și merinde bune la „Șezătoarea de Crăciun” de la Colegiul Tehnologic de Industrie Alimentară

  de Special Arad | 21 decembrie 2016, 8:14 AM | Educaţie

  0

  Elevii și cadrele didactice ale Colegiului Tehnologic de Industrie Alimentară Arad au umplut marți sala festivă a liceului pentru a promova valorile tradiționale românești care întâmpină sărbătoarea Crăciunului.

  Elevii, îmbrăcați în porturi populare, coordonați de doamnele profesor Țolea Florina și Șandru Daniela, au invitat publicul la șezătoare, au urat și-au colindat, demostrând că sunt talentați, creativi și că pot fi perfecționiști. Elevii au reușit să transmită spiritul Crăciunului, ceea ce s-a putut observa și din aplauzele și aprecierile colegilor lor spectatori, a doamnelor și domnilor profesori, precum și a personalului didactic auxiliar.

  Alți colegi de-ai lor, îndrumați de către doamnele profesor Stanciu Mihaela, Simedru Viorela, Szackacs Adriana și Giurgiu Mihaela, le-au pregătit, în atelierul de industrie alimentară al școlii, cornulețe și baigli cu nucă, extrem de delicioase. Invitați- surpriză, membrii Corului Cantarad, proaspăt premiați la festivalul „Cu noi este Dumnezeu” de la Orăștie, ne-au încântat, la rândul lor, cu frumoase colinde românești.

  sezatoare-3 sezatoare-2 sezatoare-1sezatoare-5

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii.
  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad