Claudius Mladin revine în funcția de inspector școlar general. A câștigat procesul cu Ministerul Educației

  de Raluca Medeleanu | 17 octombrie 2017, 6:49 PM | Educaţie

  0

  Fostul inspector școlar general Claudius Mladin a dat în judecată Ministerul Educației Naționale după ce a fost suspendat din funcție, iar astăzi Tribunalul i-a dat câștig de cauză.

  Judecătorii au decis suspendarea ordinului dat de Ministerul Educației Naționale prin care Claudius Mladin a fost înlăturat din funcția de inspector școlar general la ISJ Arad.

  Astfel, potrivit soluției făcute publică de către Tribunal, acesta este repus în funcție în locul Ancăi Stoenescu până la pronunțarea instanței de fond asupra legalității acestui ordin.

  castig de cauza mladin

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.