Consiliul Județean a dat ordin de echipare pentru utilajele de deszăpezire!

  de Special Arad | 3 decembrie 2017, 10:25 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  De astăzi, de la ora 0, utilajele de deszăpezirea pe loturile Lipova, Ineu și Sebiș sunt mobilizate.

  Consiliul Județean a dat ordin de echipare pentru utilajele de deszăpezire având în vedere prognoza meteo care anunță un val de ninsori în județul nostru începând din această noapte, în zonele colinare și montane.

  Pentru că de duminică după-amiază se prognozează ninsori în mai multe zone din județ, duminică de la ora 12 vor fi mobilizate utilajele și în Arad și Chișineu Criș.

  Este vorba de utilaje cu lamă, utilaje pentru distribuirea materialului antiderapant și utilaje de încărcat materialul antiderapant.

  O atenție deosebită va fi acordată drumurilor județene de la altitudine mai înaltă, unde de regulă precipitațiile sunt mai abundente.

  • Citește și: Ninge ca în povești la Arad! Meteorologii ne spun cât de gros va fi „covorul” fulgilor…

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.