Charlize Theron şi-a spart dinţii la filmările thriller-ului „Atomic Blonde”

  de - | 16 martie 2017, 3:29 PM | Monden

  0

  Actriţa Charlize Theron a dat tot ce a avut mai bun la filmările thriller-ului cu spioni „Atomic Blonde”. S-a antrenat din greu pentru a face faţă scenelor de acţiune şi a suferit un accident ce a trimis-o direct pe scaunul chirurgului, potrivit CineMagia.ro.

  Variety.com a preluat o declaraţie recentă a starului, care a mărturisit într-o sesiune de întebări din cadrul Festivalului South by Southwest, că dantura ei nu e într-o stare prea bună momentan, pentru că are doi dinţi sparţi.

  „Când mă antrenam, mi-am spart dinţii din spate pentru că mi-am încleştat prea tare maxilarul; îmi părea că nu aveam suficient de multă forţă în braţe”, a explicat actriţa, care a mai spus şi că a suferit deja o intervenţie chirurgicală, însă problema nu a fost pe deplin rezolvată, astfel încât va trebui să apeleze din nou la chirurgia dentară.

  Pentru „Atomic Blonde”, Theron a urmat un program intensiv de antrenament, vreme de mai multe luni. A avut opt instructori care i-au dezvoltat abilităţile fizice necesare în film şi s-a intersectat în sesiunile de antrenament cu Keanu Reeves, care se pregătea pentru „John Wick 2: Chapter 2”. Întâlnirea nu pare însă să-i fi purtat noroc…

  Potrivit Deadline.com, excesul de zel al actriţei s-a datorit cerinţelor regizorului David Leitch, care „şi-a dorit să aibă lucruri uimitoare în scenele de acţiune ”.

  Atomic Blonde, ce spune povestea unui agent MI6 sub acoperire trimis cu o misiune importantă la Berlin, în timpul Războiului Rece, se lansează în cinematografele noastre pe 4 august.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad