Actriţa Charlize Theron a dat tot ce a avut mai bun la filmările thriller-ului cu spioni „Atomic Blonde”. S-a antrenat din greu pentru a face faţă scenelor de acţiune şi a suferit un accident ce a trimis-o direct pe scaunul chirurgului, potrivit CineMagia.ro.

Variety.com a preluat o declaraţie recentă a starului, care a mărturisit într-o sesiune de întebări din cadrul Festivalului South by Southwest, că dantura ei nu e într-o stare prea bună momentan, pentru că are doi dinţi sparţi.

„Când mă antrenam, mi-am spart dinţii din spate pentru că mi-am încleştat prea tare maxilarul; îmi părea că nu aveam suficient de multă forţă în braţe”, a explicat actriţa, care a mai spus şi că a suferit deja o intervenţie chirurgicală, însă problema nu a fost pe deplin rezolvată, astfel încât va trebui să apeleze din nou la chirurgia dentară.

Pentru „Atomic Blonde”, Theron a urmat un program intensiv de antrenament, vreme de mai multe luni. A avut opt instructori care i-au dezvoltat abilităţile fizice necesare în film şi s-a intersectat în sesiunile de antrenament cu Keanu Reeves, care se pregătea pentru „John Wick 2: Chapter 2”. Întâlnirea nu pare însă să-i fi purtat noroc…

Potrivit Deadline.com, excesul de zel al actriţei s-a datorit cerinţelor regizorului David Leitch, care „şi-a dorit să aibă lucruri uimitoare în scenele de acţiune ”.

Atomic Blonde, ce spune povestea unui agent MI6 sub acoperire trimis cu o misiune importantă la Berlin, în timpul Războiului Rece, se lansează în cinematografele noastre pe 4 august.

-, 16 martie 2017, 3:29 PM