Cetățenii arădeni sesisează un pericol iminent pe o stradă din centru

  de Mihai Todoca | 24 octombrie 2016, 12:21 PM | Recomandările editorilor | Strada

  6

  Am promis că vom continua relatările despre problemele pe care cititorii noștri ni le semnalează.

  Următoarea (suntem convinși că nu va fi un caz singular, din moment ce la noi nimic nu este gata și pe deasupra este făcut și prost…) a ajuns la noi duminică seara și subiectul principal este o groapă imensă pe strada Iustin Marșieu. Modul în care este semnalizată (un băț și o sticlă de detergent), ne face să credem că e vorba de un cetățean cu simț civic (nu un reprezentant al autorităților abilitate), același simț civic de care a dat dovadă și cititorul nostru.

  Aceasta e groapa semnalată de cititorul nostru. Pozele sunt făcute noaptea:

  14797468_633501256829260_885338743_n 14825680_633501243495928_1532364280_n

  Având în vedere faptul că strada este prost luminată, groapa devine aproape invizibilă. Circulând cu mașina, ajungi să eviți în ultimul moment groapa.

  Azi ne-am dus și noi să facem poze pe lumină. Hăul e vizibil, doar că acum sunt și mașini parcate, iar cele care circulă trec la câțiva centimetri de groapă. Mașinile mai mici au șanse să treacă, pentru cele cu gabarit mai mare nu băgăm mâna în foc, totodată existând pericolul ca din cauza greutății lor groapa să se surpe mai mult. Nu o spunem noi, o spun pozele.

  20161024_110130 20161024_110159 20161024_110207 20161024_110216

  Ce le rămâne cetățenilor de făcut, până când autoritățile se vor sesiza și vor astupa groapa care ar putea provoca daune grave, este de a circula cu mare atenție pe această stradă.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. acesta este rezultatul faptului că atât Primăria Arad dar și firmele la care Primăria este acționar au ajuns organizații mafiote organizate, și sunt organizate foarte bine pentru ”membrii”, au putut să citească toți arădenii cum publicau unele pagini din ziarul pe care îl controlau cu altă dată decât data apatiției ziarului pentru a masca o licitație trucată, lucrări de milioare de euro recepționate de persoane fără nici o calificare pentru lucrările pe care le recepționează și multe altele al căror rezultat îl vedem zilnic

   +2 voturi
   +1
   -1
  2. CERTIFICAT DE CALITATE MARCA FALCĂ!

   ”Dar nu-i nimic! Numa de al dracului îl votăm și la parlamentare!”

   Am ajuns să fim, indirect, conduși de voința proștilor. Asta este și fiindcă am fost comozi și nu ne-am dus să ”spargem urnele” când ni sa dat ocazia să votăm pentru SCHIMBARE.

   Nu ați vrut schimbare? No acum faceți-vă abonament la mecanic.

   Și ”doamne ferește” de temperaturi de -15/20 la iarnă.
   Că la primăvară vom merge pe jos, sau ne luăm Jeepuri.

   +3 voturi
   +1
   -1
  3. Mergeti si faceti poze si pe langa Moise Nicoara, pe Unirii si mai ales pe Renastrii cu liniile de tramvai, iti rupi masina daca ai ghinionul sa intri pe acolo. Mai e si intresectia fantoma din Micalaca, vizavi de Petrom, e teroarea soferilor, mai ales celor de TIR. Naiba intelege de ce nu se face nimic cu dirijarea traficului greu in zona aia. Delasare si bataie de joc pe banii publici. Bine ca fac rahaturi de piste ptr biciclete cu milioane de euro si intersectiile fierbinti din localitate sun lasate prada dezastrului.

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad