În Sala Mare a Teatrului Clasic „Ioan Slavici” din Arad, vineri seara, a avut loc finala concursului de frumusețe al orașului, Miss Arad, ajuns anul acesta la ediția a XII-a. Un număr de 14 concurente s-au întrecut în trei probe pentru a primi premiul mult râvnit de „cea mai frumoasă fată din Arad.

Ca în fiecare an, evenimentul a avut și un scop caritabil, anul acesta organizatorii Miss Arad dorind să vină în sprijinul micuței Sofia, în vârstă de 4 ani, diagnosticată cu hemapareză pe partea stângă la mână, picior și creier. Prin donațiile din cadrul evenimentului s-a încercat strângerea a 2000 de euro necesari operației la picior care va fi efectuată la o clinică din Chișinău, Republica Moldova.

Revenind la concurente, ele au trebuit să se întreacă atât în frumusețe cât și în istețime, în cadrul a trei probe: proba costumelor de baie, proba rochiilor de seară și, bineînțeles, proba întrebărilor – unde acestea au trebuit să convingă atât juriul cât și publicul că au abilități de comunicare și că sunt dezinvolte, sigure pe sine.

Deschiderea Miss Arad a fost realizată de concurente și Ansamblul Maria Grațiana din Olari, coregrafia fiind semnată de cel care conduce ansamblul: instructor Răuț Petru- primarul localității Olari. Oaspeții au putut degusta produse tradiționale românești din zona Aradului, realizate de Bunătăți de la Hălmagiu și Brutăria Super, de asemenea, au primit suveniruri hand-made personalizate, realizate de You Boutique

Evenimentului nu i-au lipsit nici momentele de divertisment, publicul putând vedea ultima colecție a caselor de modă CozacOne și Nous mode, o prezentare de modă etno a micuțelor modele Angels Organization, dans de societate a membrilor Dans Royal Steps, iar Alexandra Vasiu și Mădălina Boroneanț au încântat melodii din repertoriul internațional.

După o intensă deliberare a juriului, au fost desemnate premiile ediției de anul acesta a concursului de frumusețe Miss Arad, după cum urmează:

Locul 1 – Iulia Felnecan
Locul 2 – Luana Alexandra Budiu
Locul 3 – Geanina Jigmond

Miss Media – Ancuța Daniela Baidoc
Miss Popularitate – Biandra Mihaela Sivec
Miss Simpatie – Andreea Petcu
Premiul Special al juriului – Ancuța Daniela Baidoc
Premiu special din partea Revistei Altfel – Ancuța Daniela Baidoc
Miss Feroneria – Otilia Mironiuc
Miss Avon – Luana Alexandra Budiu
Miss Remax – Ancuța Daniela Baidoc
Miss Edo – Biandra Mihaela Sivec
Miss Sonenline – Andreea Petcu

[email protected], Raluca Medeleanu, 22 iulie 2017, 2:47 AM