Ce se mai fură în județ? Bani, ustensile de pescuit… și un berbec. S-au mai tăiat și niște copaci. Ilegal, desigur

  de Special Arad | 11 octombrie 2017, 5:52 PM | Urmăriți

  0

  Știri Arad. Polițiștii au prins un minor bănuit de furtul unei sume de bani din casa de marcat al unei săli de jocuri de noroc, un bărbat de 45 de ani care a furat un berbec, alți trei tineri suspectați că ar fi furat 8 bețe de pescuit cu mulinetă și truse de pescuit. De asemenea, oamenii legii au identificat un bărbat de 68 de ani care ar fi tăiat fără drept și sustras 14 arbori din specia plop și cer dintr-o pădure.

  Autorul unui furt de bani, identificat de polițiști

  Polițiștii Biroului de Investigații Criminale cercetează un minor pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

  În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat un minor de 16 ani, din Arad, care, în data de 20 august, ar fi sustras suma de 7.000 de lei din sertarul casei de marcat al unei săli de jocuri de noroc, de pe raza municipiului.

  Minorul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă, pe numele acestuia fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

  Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării activității infracționale a minorului, acesta fiind bănuit de comiterea mai multor furturi din auto și societăți comerciale de pe raza municipiului.

   

  A furat un berbec 

  Polițiștii Postului de Poliție Conop cercetează un bărbat pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

  Polițiștii au identificat un bărbat de 45 de ani, din Conop, care, în perioada iunie-iulie, ar fi furt un berbec dintr-o turmă de oi de pe raza localității Lipova, iar ulterior ar fi comercializat-o pe raza aceleiași localități.

  Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

   

  Au furat ustensile de pescuit 

  Polițiștii Poliției Comunale Vinga cercetează un tânăr și doi minori pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

  În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat un tânăr de 18 ani și doi minori, de 15 și 17 ani, din Vinga, care, în noaptea de 23/24 septembrie, ar fi sustras din portbagajul unui autoturism parcat pe raza localității 8 bețe de pescuit cu mulinetă și truse de pescuit, în valoare de aproximativ 9.000 de lei, pe care ulterior le-ar fi comercializat unor persoane de pe raza localității Vinga și din Arad.

  Prejudiciul a fost recuperat, pe numele celor trei tineri fiind întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

  Tinerii au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, doi dintre ei urmând a fi prezentați magistraților în vederea arestării.

   

  A tăiat ilegal arbori 

  Polițiștii Postului de poliție Brazii cercetează un bărbat bănuit de tăiere ilegală și sustragere de arbori.

  Polițiștii au identificat un bărbat de 68 de ani, din Brazii, care, în data de 10 octombrie ar fi tăiat fără drept și sustras 14 arbori din specia plop și cer, dintr-o pădure de pe raza localității Buceava-Șoimuș.

  Materialul lemnos a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor, pe numele acestuia fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiuilor de tăiere ilegală de arbori și sustragere de material lemnos.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad