Ecoul vocii noului administrator public al județului Arad, Gheorghe Stoian, s-a auzit până în clădirea vecină Consiliului Județean Arad. Și să știți că nici nu a strigat prea tare. Doar a întrebat sec: „Aici? Aici voi sta eu?”. Este vorba despre spațiul care i s-a repartizat de către conducerea CJA ca urmare a câștigării postului în care a activat până nu demult denunțătorul Drăgan.

Și noul administrator a dat față cu realitatea. În birou… nimic, zero, gol. Doar ecoul vocii sale… Cristi Drăgan a luat tot când a plecat. Covor, scaune, masă, televizor, pahare cu apă, sticla goala de Dimple (….), reportofoane, camere de filmat, microfoane… TOT. N-au rămas în birou decât găurile în pereți… acolo unde, știți dumneavoastră… de fapt, acum, cel mai bine știe Ioțcu.

Bineînțeles că imediat câțiva șefi de birouri și-au oferit ajutorul, fiecare să ducă ceva, din ceea ce nu mai aveau nevoie în birourile lor. Dar, Stoian a stat și s-a gândit bine și… NU.„ Nimic de la nimeni, nu dau nimic la nimeni, s-a terminat cu capitolul acesta…” – și-a spus ferm și cinstit Stoian, după care, probabil, a plecat să lucreze de acasă. Până se îndură cineva să reamenajeze.

 

Special Arad, 8 octombrie 2015, 11:38 AM