Cât de deviați să fie? Și-au abuzat sexual fiica bolnavă timp de șapte ani. Acum fetița are 13 ani…

  de Special Arad | 5 octombrie 2017, 9:03 PM | Regional

  0

  Doi soți din Timișoara, în vârstă de 48 de ani, care și-au abuzat fizic și sexual fiica bolnavă, au fost arestați preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. Potrivit reprezentanților Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, tatăl fetei este urmărit penal pentru viol și rele tratamente aplicate minorului, iar mama pentru rele tratamente, scrie PRESSALERT.

  „Din probatoriul administrat în cauză până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat că în perioada 2009 – 2016 cei doi inculpați ar fi aplicat fiicei lor, în prezent în vârstă de 13 ani, tratamente constând în repetate agresiuni fizice şi verbale, precum și în omisiunea de a-i asigura o alimentație adecvată și condiții minime de igienă, fiindu-i pusă în primejdie gravă dezvoltarea fizică și psihică. Totodată, din probatoriul administrat în cauză, a mai rezultat faptul că în perioada menționată, inculpatul Moldovan-Pascar Claudiu-Caius ar fi întreținut, în mod repetat, acte sexuale cu fiica sa minoră, profitând de autoritatea avută asupra acesteia, în calitate de părinte”, transmite Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara.

  Potrivit reprezentanților Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș, fata în vârstă de 13 ani a fost luată din sânul familiei în urmă cu peste un an, după ce au fost sesizați că minora este „neglijată sever”, fiind instituită o măsură de protecție.

  CITIȚI MAI DEPARTE CU CLICK PE PRESSALERT

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.