Carla’s Dreams își dă masca jos! O face în noul clip

  de - | 12 mai 2017, 7:26 PM | Music

  0

  Solistul trupei Carla’s Dreams nu își mai ascunde chipul în spatele machiajului și apăre fără celebra mască în videoclipul piesei “Dragostea din Plic”, relatează One.ro.

  Succesul trupei Carla’s Dreams s-a datorat atât melodiilor care au prins la public, cât și misterului care s-a creat în jurul solistului, care apărea mereu deghizat la concerte, în videoclipuri sau la emisiuni.

  În toamna anului trecut, un tabloid din Rusia a dezvăluit identitatea solistului, după ce acesta l-a contrazis pe un prezentator de la un post de televiziune din Moscova. El i-a răspuns jurnalistului că au melodii și în limba română, nu în limba moldovenească.

  La acea vreme, jurnaliștii de la lifenews au publicat o înregistrare în care susțin că bărbatul din imagini este solistul trupei Carla’s Dreams. Acesta ar fi Andrei Țăruș, fostul membru al trupei In Quadro, așa cum s-a vehiculat în presa de la Chișinău. Însă, la acea vreme, acesta a negat informația.

  În articolul din tabloidul rusesc apar și fotografii cu ceilalți membri.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad