Caravana Școlii Militare de Subofițeri va poposi la Arad și Chișineu-Criș pentru a prezenta oferta educațională

  de Special Arad | 23 noiembrie 2017, 1:34 PM | Știri Arad

  0

  Pentru a prezenta cât mai eficient oferta educațională pentru cele 700 de locuri vacante în Școlile Militare de Subofițeri Jandarmi (sesiunea ianuarie 2018), Jandarmeria Română a demarat o campanie la nivel național prin deplasarea unei carevane în principalele orașe ale României.

  Autospeciala inscripționată cu mesajul ,,Vino în echipa noastră!”, va ajunge duminică 26.11.2017 în orașul Chișineu-Criș, unde va staționa timp de o oră în parcarea fostului magazin Trei G, începând cu ora 14:00.

  Tot duminică între orele 15:30 și 17:00, aceasta se va afla în Piața Avram Iancu din Municipiul Arad, unde sunt invitați toți tinerii care au vârsta până în 27 de ani împliniți și sunt absolvenți de studii medii cu diplomă de bacalaureat.

  In cele două locații alături de jandarmii de la ordine publică vor fi prezenți și colegi din cadrul resurselor umane, pentru a răspunde cât mai eficient tuturor întrebărilor venite din partea celor interesați.

  Doritorii se pot înscrie pe loc, având nevoie doar de cartea de indentitate, ulterior dosarul se va completa la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, str. Jandarmeriei nr. 1-3, pană pe data de 05.12.2017.

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Distribuie articolul

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad