Boxerii de la „Motorul Silva Lazar”Arad, din puținul lor ajută campania umanitară „Cutia cu Suflet” (FOTO)

  de Lucian Dănilă | 10 noiembrie 2016, 7:26 PM | Sănătate | Sport

  0

  Anamaria Nyeki este cunoscută în Arad pentru campaniile de ajutorare a copiilor și nu numai. Prin Asociația „Cetatea Voluntarilor”, Anamaria și-a adus aportul pentru tot felul de campanii de ajutorare, iar acum a deschis… „Cutia cu suflet”.

  Ieri seară am întâlnit-o, întâmplător, în sala de antrenamente de la clubul de box „Motorul Silva Lazăr”. Ambii eram acolo cu un scop, eu ca să particip la antrenamentul sportivilor pe care i-am și fotografiat, iar ea era pentru a-i alătura la campania despre care spuneam, „Cutia cu suflet”.

  Din puținul lor, deși se antrenează în frig și își drămuiesc banii pentru a participa la competiții, boxerii de la „Motorul Silva Lazăr” vor participa la această campanie și vor ajuta la strângerea de haine și tot felul de bunuri pentru copii.

  A inceput a IV-a editie a Campaniei Umanitare “CUTIA CU SUFLET”. Va asteptam pe toti in cadrul hypermarket-ului REAL Arad pentru a contribui la ridicarea unui “MUNTE” de cadouri pentru copiii nevoiasi”, posta Anamaria în urmă cu câteva zile pe contul ei de Facebook.

  Clubul de Box “Motorul Silva Lazar”Arad vin sa sprijine campania umanitara “Cutia cu Suflet” !!! Multumim tuturor baietilor care cu mult drag vor pregati cutii pentru cei mici ! Stoia Ruben si Catalin Rosu doi tineri ambitiosi care vor da viata si performata in urmatoarea perioada boxului Aradean!!Sunt alaturi de voi in proiectul frumos pe care il dezvoltati pentru Arad!”, a postat Anamaria după antrenamentul de aseară al boxerilor.

  Anamaria Nyeki nu este deloc străină de acest sport. Nu, nu îl practică ea, dar fratele său, George Nyeki, este campion atât în România cât și în Ungaria, la seniori, la această disciplină sportivă.

  George Nyeki are 29 de ani și a fost campion al României la box, iar anul trecut a cucerit titlul Ungariei!. Însă acest nume nu l-a cucerit cât timp s-a antrenat și a boxat în țara noastră, ci de când a fost „adoptat” de unguri. Aceștia nu numai că i-au oferit un salariu din care poate trăi decent, dar i-au dat și o locuință. Pentru că în Arad nu mai avea sponsori şi era din ce în ce mai greu să se întreţină şi să facă antrenemente a hotărât, în urma unei oferte venite din Ungaria să plece la clubul de acolo.

  Tatăl Anei și al lui George a fost multimplu campion național la lupte greco-romane!

  anamaria

  img_8805 img_8808 ana-2

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad