Bomba sexi de la Inspectoratul Școlar Arad nu mai poate fi abordată pe Facebook!

  de E. Nola | 26 septembrie 2017, 11:00 AM | Monden

  1

  Ceea ce nu înseamnă că nu mai poate fi abordată…

  În urma dezvăluirii de pe specialarad.ro, cazul Violetei Varga a devenit de notorietate națională.

  Informațiile au fost preluate de cele mai importante publicații online, comentariile curg pe site-urile de socializare, personalități cunoscute și-au exprimat stupefacția la aflarea veștii că o domniță ce se exhibă pe Facebook în ipostaze de damă de consum, poate ajunge la Arad inspector cu educația permanentă (lipsește un s de la început!).


   

  Citește și: „Iepurașul” Violeta Varga. Anca Stoenescu schimbă fața învățământului arădean cu… „Inspectoarea Pisi” (Galerie foto interzisă elevilor!)


   

  Reacția Inspectoratului Școlar, prin inspectorul general detașat, Anca Stoenescu, prietenă la… cu cea în cauză, întârzie, cu toate că redacția face eforturi disperate de a obține punctul lor de vedere.

  Pâna atunci, însă, Violeta Varga, pe lângă un gest de stă mâța-n coadă, despre care puteți afla într-o altă știre, a luat o hotărâre, credem noi, deosebit de dureroasă pentru ea: a închis contul ei de FB, acea mină de aur pentru bărbații cu imaginație bogată dar fixă, orientată doar spre domeniul viselor erotice ale adolescenților aflați sub îndrumarea permanentă a Violetei Varga.


  Citește și: „Inspectoarea Pisi”, Violeta Varga, și-a dat demisia din funcția de inspector școlar


   

  Noroc că Special Arad a mai slavat câte ceva din vitrina de poziții și fantezii a Doamnei inspectoare.

  22070405_1622971974433444_1914345808_o

  Citește și: Cum creează „diversiune” ISJ Arad în contextul scandalului produs: Trimite toți inspectorii la sapă la Moneasa

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad