Bizon la kilometrul 0! A blocat intrarea în curte chiar în centrul Aradului

  de G. Tomescu | 10 martie 2017, 4:23 PM | Strada

  2

  Știți gluma aia când cineva nu-și dă seama despre ce locație îi tot vorbești și îi explici așa: „Păi… știi unde e hotelul cutare?” (Îi dai spre exemplu o locație extrem de cunoscută)… „Nah, nu acolo!”. Cam așa e și cu bizonul de astăzi, chiar din centrul orașului. Dacă ne uităm la această poză postată pe grupul Radar ARAD, ne sare în ochi imediat o mașină aflată pe jumătate pe trotuar, ieșind din clădirea de lângă fosta BNR. Nu e ăla bizonul!

  Șoferul mașinii în cauză a vrut să iasă din curte, doar că drumul i-a fost tăiat de o altă mașină care a parcat exact în fața porții. De asemenea, după cum se observă din această poză, „bizonul zilei” nu a scăpat de o amendă, fiind „încolțit” de polițiști.

  17218446_1480037658697738_1214114056886404223_o

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad