Bilanţul masacrului din Las Vegas, revizuit în scădere. Un spital a raportat un număr greşit

  de - | 4 octombrie 2017, 8:18 AM | Internaţional

  0

  Informaţii noi despre atacul armat din Las Vegas. Bilanţul masacrului a fost revizuit, în scădere, de la 527 de răniţi la 507, după ce un spital a raportat greşit numărul acestora, scrie Digi24.ro.

  Anunţul a fost făcut în urmă cu puţin timp de poliţia locală.

  Nu este singura dezvăluire făcută de oamenii legii. Oficialii au mai spus că atacatorul avea camera de hotel împânzită de camere video. Un astfel de dispozitiv era şi pe hol. Cel mai probabil, cu ajutorul lui, asasinul a vrut să supravegheze mişcările forţelor de intervenţie.

  Poliţia a anunţat şi că iubita atacatorului a redevenit persoană de interes în anchetă.

  59 de oameni au murit, după ce atacatorul a tras, între 10 şi 15 minute, în mulţimea adunată la un concert.

  sursa: Digi24.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.