Bienala Internațională de Artă „Meeting Point” – Arad Biennial 2017, ediţia a VI-a

  de Tomck@t | 12 octombrie 2017, 12:16 PM | Cultură

  0

  Filiala Arad a Uniunii Artiștilor Plastici va vernisa vineri, 13 octombrie, la ora 18, cea de-a VI-a ediție a Bienalei internaționale de artă „Meeting Point”. 170 de artiști, din țară și din străinătate, expun aproximativ 250 de lucrări de pictură, grafică și sculptură la galeriile Delta și Alfa și la Teatrul Clasic „Ioan Slavici”.

  Bienala Internaţională de la Arad, în cele 5 ediţii precedente, şi-a conturat un profil propriu sub aspectul orientării artei contemporane. Evenimentul se adresează artiştilor profesionisti, pictori, sculptori și graficieni, absolventi ai universităților de artă, membrii ai uniunilor de creație din țară și străinătate.

  Organizatori: Filiala din Arad a Uniunii Artiștilor Plastici din România și Primăria Municipiului Arad prin CMCA.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad