Știri Arad. În urmă cu câtea minute, în cartierul Bujac, pe strada Independenței din municipiu a avut loc un accident de circulație, soldat cu o victimă.

Un microbus Fiat, autoturismul de firmă al companiei DPD, înmatriculat în Arad, a lovit un biciclist, în preajma trecerii de pieton. Momentan nu cunoaștem circumstanțele în care s-a produs accidentul, sau dacă biciclistul este în stare gravă.  Poliția face cercetări cu privire la modul în care s-a produs accidentul.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE

„Din primele cercetări la fața locului, joi, în jurul orei 16:00, un bărbat în vârstă de 67 de ani, din Arad, în calitate de biciclist nu a respectat semnificația indicatorului Cedează Trecerea, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 51 de ani, tot din Arad, care se deplasa pe strada Independenței, dinspre zona Fortuna înspre cartierul Bujac. În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a biciclistului. În urma testării celor doi bărbați cu aparatul alcool test, s-a constatat că biciclistul avea o alcoolemie de 0,39 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cazul conducătorului auto, rezultatul a fost negativ. Polițiștii continuă cercetările”, transmite purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad, agent șef adjunct Claudia Iuga.

accident microbus 2

Special Arad, 2 noiembrie 2017, 4:41 PM