Bătrân de 78 de ani, lăsat într-o baltă de sânge. Polițiștii caută agresorul

  de - | 8 octombrie 2017, 1:23 PM | Regional

  1

  S-a dat alarma azi-noapte la Timişoara, după ce un martor a sunat la 112 să anunţe că un bătrân a fost nenorocit în bătaie.

  Incidentul s-a petrecut puţin înainte de miezul nopţii, pe Calea Circumvalaţiunii.

  Poliţiştii de la Secţia 4 s-au deplsat imediat la locul indicat, unde au găsit un bătrân plin de sânge, căzut pe jos.

  Omul le-a povestit agenţilor că un individ s-a năspustit din senin asupra lui şi l-a agresat.

  Se pare că bătrânul a fost lovit cu violenţă în zona feţei cu pumnii, dar şi cu un obiect contondent, cel mai probabil o bâtă.

  Victima a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la spital, pentru îngrijiri medicale.

  Acum, poliţiştii îl caută pe agressor, însă aşteaptă ca bătrânul să îşi mai revină pentru a depune o plângere în acest sens, dar şi pentru a le oferi mai multe detalii despre individul care l-a agresat.

  sursa: sursadevest

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.