Bărbatul dispărut din Miniș în urmă cu cinci zile, găsit în pădure, a murit

  de Special Arad | 20 noiembrie 2017, 3:44 PM | Știri Arad | Urmăriți

  2

  Comunicat. Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au depistat un bărbat, dipărut dintr-un centru pentru persoane vârstnice de pe raza localității Miniș.

  Bărbatul, în vârstă de 86 de ani, fusese declarat dispărut din incinta unui centru pentru îngrijirea persoanelor în etate, la data de 15 noiembrie a.c., În urma căutărilor, împreună cu polițiștii din localitate, pădurari și voluntari, la data de 17 noiembrie a.c., bărbatul a fost depistat, în viață, într-o zonă împădurită de pe raza localității.

  Acesta a fost transportat la Spitalul Județean Arad.

  UPDATE

  Din informațiile pe care le deținem, dar și datorită unor comentatori pe site, bărbatul a decedat și a fost înmormântat chiar astăzi, însă comunicatul Poliției a „venit” prea tarziu.

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.