Bărbat de 62 de ani, din Șiria, închis în Penitenciarul Arad

  de Special Arad | 24 noiembrie 2017, 11:58 AM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale împreună cu polițiștii comunei Șiria au pus ieri în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii.

  Mandatul a fost emis la data de 22 noiembrie, de magistrații Judecătoriei Arad, pe numele unui bărbat de 62 de ani, din Șiria, care are de ispășit o pedeapsă de 1 an și 3 luni cu închisoarea pentru săvâșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

  Bărbatul a fost depus în Penitenciarul Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad