BAC-ul de toamnă s-a încheiat

  de Special Arad | 31 august 2017, 9:44 PM | Educaţie

  0

  Azi, 31 august 2017, conform calendarului anexa nr. 1 la OMENCȘ nr. 5.070/31.08.2016, s-au încheiat probele de evaluare a competențelor din cadrul examenului de bacalaureat național, sesiunea august – septembrie, anunță ISJ Arad.

  Organizarea și desfășurarea acestor probe în cele două centre de examen, Liceul Național de Informatică și Liceul Mihai Viteazul Ineu, au fost ireproșabile. Nu s-au semnalat incidente, nu au existat probleme, iar condițiile asigurate de către cele două centre de examen au fost conforme cu prevederile Metodologiei de organizare și desfășurare a Examenului de bacalaureat național, atât sub aspect organizatoric cât și logistic (sălile fiind prevăzute cu camere audio-video). Candidații au avut asigurată asistența medicală, au beneficiat de apă în sălile de examen și de un cadru adecvat derulării probelor.

  Toți cei implicați în organizarea și desfășurarea Examenului de bacalaureat național, sesiunea august-septembrie 2017, au dat dovadă de responsabilitate, profesionalism și de o mobilizare exemplară pentru respectarea prevederilor Metodologiei de organizare și desfășurare. Inspectoratul Școlar Județean Arad mulțumește tuturor cadrelor didactice implicate: profesorilor asistenți, membrilor și președinților din centrele de examen și centrul zonal de evaluare pentru buna colaborare. 

  Rezultatele înainte de contestații  vor fi afișate în data de 1 septembrie 2017, urmând ca rezultatele finale să fie afișate în data de 6 septembrie 2017.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.