Povestea cu „am crezut că le-am văzut pe toate” e deja de mult expirată. Întotdeauna când apare câte o chestie bizară, tinzi să spui că ai crezut că le-ai văzut pe toate. Ba nu le-ai văzut! Și nici n-o să le vezi, că de fiecare dată apare altă chestie, altă întâmplare, altă persoană care să te uluiască.

Uluiți am fost și noi, când am fost martorii unei întâmplări cel puțin ciudate am putea spune. Miercuri, în jurul orei 13:30, într-un cartier central al Aradului, apare o mașină decapotabilă, cu numere roșii și cu „lăutărismele” turuind din difuzoarele mașinii. La volan, un individ să tot aibă vreo 40-45 de ani. În dreapta, o divă cu ochelari de soare și care își clătea privirea ba în oglindă, ba în telefon.

Șoferul întoarce mașina, parchează pe un colț de stradă, se dă jos și merge la portbagaj, de unde scoate (ATENȚIE!) o mătură și o lopată. Apoi se îndreaptă spre ghena de gunoi, unde începe să măture și să arunce gunoiul din jur în tomberoane. Ne frecăm bine la ochi… Nu se poate! Nu credem că am văzut ceea ce tocmai am văzut.

Preț de câteva minute, bărbatul face lună și bec în jurul tomberoanelor, după care își pune „obiectul muncii” înapoi, în portbagaj, urcă la volan, mai dă un plus de volum „lăutărismelor” și pleacă.

Serios? Mai e valabilă expresia aia cu „asta înseamnă să fii mafiot”? Ba asta înseamnă să fii mafiot! Să te dai jos din „decapotabilă”, înarmat cu mătură și lopată, și să faci curat la ghenă.

decapotab (1) decapotab (2) decapotab (3) decapotab (4) decapotab (5) decapotab (6) decapotab (7) decapotab (8) decapotab (9) decapotab (10) decapotab (11) decapotab (12) decapotab (13) decapotab (14) decapotab (15) decapotab (16) decapotab (17)

Marius Man, 16 august 2017, 2:17 PM