Update Avem rezultatele repartizării elevilor pentru clasa a IX-a în școlile din județul Arad!

  de - | 12 iulie 2017, 4:50 PM | Educaţie

  0

  Astăzi, 12 iulie, a avut loc repartizarea computerizată în învățământul liceal de stat a absolvenților clasei a VIII-a. 2417 elevi au fost declarați admiși (2402 din județul Arad și 15 din alte județe) în învățământul liceal de stat. Pe lângă aceștia, 245 de elevi au optat și au fost admiși în învățământul vocațional, 13 elevi au fost admiși pe locurile special alocate pentru rromi, 26 în învățământul special și 274 în învățământul profesional de stat.

  A doua etapă de admitere începe în data de 24 iulie 2017 cu afișarea locurilor rămase libere, urmând ca în perioada 4-11 septembrie 2017 să se finalizeze prin repartizarea absolvenților clasei a VIII-a care nu au participat sau nu au fost repartizați în etapa anterioară, care nu s-au înscris în perioada prevăzută de metodologie sau care și-au încheiat situația școlară ulterior primei etape.

  Inspectoratul Școlar Județean Arad a publicat lista cu elevii repartizați în unitățile școlare din județul Arad. Aceasta este întocmită în ordine alfabetică și afișează atât elevii care au fost repartizați cât și cei care au rămas nerepartizați. Puteți citi lista accesând ACEST link (La deschidere se va afișa doar prima pagină, folosiți săgeata >> pentru a naviga celălalte pagini).

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.