Autorul masacrului de la biserica din SUA, condamnat la moarte

  de - | 11 ianuarie 2017, 10:45 AM | Internaţional

  0

  Dylann Roof, individul care a provocat masacrul din Carolina de Sud, în 2015, a fost condamnat la moarte, după ce juraţii au deliberat timp de trei ore, informează Mediafax. Roof a omorât atunci nouă persoane de culoare într-o biserică din Charleston, din motive rasiale.

  Dylann Roof a fost condamnat luna trecută pentru 33 de capete de acuzare, inclusiv crimă de ură, după ce a deschis focul asupra unui grup de persoane în 2015, informează BBC.

  Acesta nu a arătat niciun fel de pocăinţă şi le-a spus juraţilor: “Am simţit că trebuie să fac asta. Încă simt că a trebuit să o fac”.

  Masacrul comis de tânărul de 22 de ani a şocat întreaga naţiune şi a reiniţiat o dezbatere aprigă despre relaţiile rasiale. Roof le-a mai spus poliţiştilor că vrea să pornească un război de rasă.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad