Audi recheamă în service peste 576.000 de autovehicule, în SUA. Ce defecțiune a fost descoperită

  de Special Arad | 29 ianuarie 2017, 1:01 PM | Auto | Internaţional

  1

  Producătorul auto Audi recheamă în service, în SUA, peste 576.000 de autovehicule, pentru remedierea a două defecte.

  Potrivit Chicago Tribune, modelele (2013-2017) A5, A5 Cabriolet și SUV-urile Q5 cu motor turbo de 2 litri ar putea avea o defecțiune la pompa de apă care pune în mișcare lichidul de răcire. Există suspiciunea că aceasta se poate bloca și supraîncălzi, fapt ce ar duce la apariția unui incendiu.

  Aproximativ 343.000 de autovehicule sunt rechemate din această cauză.

  De asemenea, peste 230.000 de SUV-uri Q5 (2011-2017) sunt rechemate în service din cauza unei defecțiuni la sistemul de drenaj al apei în zona trapei, care poate permite apei să se infiltreze în spuma din jurul sistemului care umflă air-bag-urile. În acest caz, sistemul se poate sparge.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad