Au încercat să fure trei flacoane cu şampon și un set de pânze pentru fierăstrău

  de Special Arad | 8 decembrie 2015, 12:23 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Poliţiştii cercetează doi bărbaţi care au fost depistaţi ieri în flagrant, în timp ce furau din magazine.

  Poliţiştii Secţiei nr. 2 Micălaca cercetează un tânăr de 22 de ani, care a fost depistat în flagrant în timp ce sustrăgea 3 flacoane cu şampon dintr-un magazin situat pe strada Abrud din municipiu.

  De asemenea, poliţiştii Biroului de Ordine Publică cercetează un bărbat de 34 de ani, care a fost depistat în flagrant în timp ce sustrăgea dintr-un magazin de pe calea Zimandului, un set de pânze pentru fierăstrău şi a trecut pe la casa de marcat fără sa-l plătească.

  Pe numele celor doi au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.