Au apărut modelele de subiecte pentru examenul de Bac și Evaluarea Națională 2018

  de Raluca Medeleanu | 2 noiembrie 2017, 12:35 PM | Educaţie

  0

  Modelele de subiecte pentru examenul de Bacalaureat și Evaluarea Națională din anul 2018 sunt disponibile, începând de miercuri, 1 noiembrie, pe site-ul edu.ro.

  Elevii care sunt în clasa a VIII-a și clasa a XII-a pot să înceapă deja să se pregătească pentru probele incluse în cele două examene, folosindu-se de aceste modele de subiecgte care sunt elaborate de Centrul Național de Evaluare și Examinare (CNEE).

  Modelele le puteți consulta prin linkul următor: subiecte2018.edu.ro/2018

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.