Atenționare pentru șoferi. Se lucrează pe mai multe drumuri

  de - | 29 septembrie 2017, 11:54 AM | Regional

  0

  Atenție, șoferi, pe mai multe drumuri din vestul țării se execută lucrări de reparații și întreținere zilele acestea, așa că sunteți sfătuiți să circulați cu prudență și să respectați indicatoarele de restricție care vă vor apărea în cale.

  Reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri anunță că muncitorii vor fi la treabă, inclusiv sâmbătă, 30 septembrie, pe următoarele șosele:

  DN 58 – Resita – Anina (inclusiv în oras)

  DN 6 – Becicherecu Mic – Biled

  DN 6 – Sânnicolau Mare (in oras)

  DN 57 – Jamu Mare – Latunas

  DN 68A – Cosava – Cosevita

  DN 7 – Deva – Mintia

  DN 7 – Mintia – Ilia

  DN 7 – Milova – Arad

  DN 67D – Valea Cernei – Baile Herculane

  DN 57 – Orsova – Dubova

  Pentru mai multe informații legate de drumurile naționale, puteți apela nr. de tel al dispeceratului regional 0256.246.620 sau intrați pe drdptm.ro.

  sursa:drdptm.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.