Atenție șoferi! Ceață pe autostrada A1 Lugoj – Arad. Vizibilitate sub 100 de metri

  de - | 4 ianuarie 2017, 10:28 AM | Recomandările editorilor | Regional

  0

  Vizibilitatea este, miercuri dimineaţă, sub 100 de metri pe autostrada A1 Lugoj – Arad, între Topolovăţu Mare şi Remetea Mare din judeţul Timiş, din cauza ceţii dense.

  Centrul Infotrafic al Poliţiei sfătuieşte şoferii care se deplasează pe autostrada A1 Lugoj – Arad să fie prudenţi, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehicule şi să nu intre în depăşiri.

  Sfaturile poliţiştilor vin în condiţiile în care, între Topolovăţu Mare şi Remetea Mare din judeţul Timiş, din cauza ceţii dense, vizibilitatea este redusă – pe alocuri – sub 100 de metri.

  sursa: mediafax

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad