Atenție pe șosele! Cod galben de ceață în mai multe județe

  de Special Arad | 18 noiembrie 2017, 10:32 AM | Naţional

  0

  Meteorologii au emis, sâmbătă dimineață, mai multe avertizări nowcasting de ceață, în județele Constanța, Tulcea, DoljTeleorman, Bihor și Cluj.

  Ceață ce determină scăderea vizibilității, local sub 200 m și, izolat, sub 50 metri. În județele din sud-est, avertizarea este valbilă până la ora 13:00.

  Ceață este și în județul Teleorman, Dolj, Bihor, dar și Cluj, însă pe arii mai restrânse. Avertizările nowcasting sunt valabile până la ora 10:00. Poliția rutieră le recomandă șoferilor să circule cu prudență și să adapteze viteza la condițiile de trafic.

  sursa: Realitatea.net

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Distribuie articolul

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad