Atenție mare pentru toți șoferii care călătoresc spre Cluj! Au fost zeci de victime

  de Special Arad | 29 august 2017, 1:44 PM | Regional

  0

  Pistolul – radar, noul aparat al poliţiştilor bihoreni, apare foarte des pe DN1 dar şi pe şoseaua de centură a Oradiei unde, sâmbătă, agenţii rutieri au prins un orădean în vârstă de 36 ani care gonea la volanul unui BMW cu viteza de 127 km/oră, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 70 km/oră.

  Poliția Bihor a anunțat luni că, în total, 268 de şoferi care au depășit limitele legale de viteză au fost sancţionaţi de poliţiştii rutieri în acţiune, la sfârșit de săptămână, scrie BIHOREANUL.

  Alţi 33 de participanţi la trafic au fost amendaţi pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, 10 sancţiuni au fost aplicate pentru punerea în circulaţie a unor autovehicule care prezentau defecţiuni tehnice, au fost sancționați 11 bicicliști, iar 32 de sancţiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulaţiei rutiere.

  Valoarea totală a amenzilor aplicate între 25 şi 27 august se ridică la 132.080 lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 25 de permise de conducere, scrie ebihoreanul.ro.

  Este un avertisment și pentru șoferii din Arad care merg spre Cluj și nu respectă viteza legală pe centura din Oradea sunt pe tronsonul de drum Oradea – Aleșd.

  radarpistol

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.