Atenție mare, la Ineu, prostie în derulare: un candidat la Senat a „donat” alegătorilor datele sale personale, dar și ale colegilor!

  de Andrei Fuliaș | 7 noiembrie 2016, 5:15 PM | Pamflet | Recomandările editorilor

  1

  Intro: „Mamă! M-au pus ăștia de la partid primul pe lista pentru Senat. Ce să fac? Sunt atât de bucuros!” „Uau, măi pruncule, pune repede pe Facebook să vadă și să moară vecinele de ciudă!” 

  „Politicienii spun/fac lucruri trăznite” – citat devenit deja clișeu atunci când facem referire la „ăștia” de ne conduc. Și la ceilalți ce vor să ajungă să ne conducă. Iar ce a făcut azi un candidat al partidului fostului președinte Băsescu, Partidul Mișcarea Populară (PMP), vine să confirme părerea pe care o avem. Vorbim despre un anume Silviu Dimofte, despre care nu am auzit niciodată până azi, și credem că nici de azi încolo… și ne referim la cel care se află pe locul 1 pe lista PMP Arad pentru Senatul României.

  Trebuie să vă mărturisim încă o dată că habar n-am avut cine este acest Silviu Dimofte. Dar, „survolând” Facebook-ul, printre notificări ne-a apărut și un like pe care un prieten comun i l-a dat unei postări. Am rămas încremeniți: cât de mare să fie prostia în țara noastră? Cât?

  Astfel, alăturată mesajului „Mă simt onorat să mă aflu primul pe lista de candidați ai Partidului Mișcarea Populară (PMP) la Senatul României! Mulțumesc tuturor colegilor din CEJ și președintelui Florin Remețan (dar lui i-ați mulțumit și altfel… nu? Nu doar în scris… nota red.) pentru încrederea acordată! Doamne ajută!” „stătea” bine mersi, publicată, în văzul opiniei publice, o fotografie făcută listei de candidați. Uimirea și „disperarea” noastră  că prostia nu are cum să fie eradicată a venit atunci când am observat că erau publice TOATE datele candidaților, inclusiv Codul Numeric Personal (CNP) sau seriile și numerele cărților de identitate.

  Deci, domnule candidat, repetați după noi: câ-tă min-te tre-bu-ie să ai? Așa-i că nu multă? Și dacă dumneavoastră, domnule Dimofte, nu prea demonstrați că ați avea-o, atunci de ce nu vă consultați cu restul colegilor dumneavoastră, aflați pe listă și cărora, fără să le spuneți, le-ați dezvăluit datele cu caracter personal?

  Ce ar fi ca acum miile de alegători pe care vi-i doriți, ca să vă „arunce” în Parlament, să se prezinte la ghișeele băncilor pentru a solicita credite în numele candidaților PMP? Ce ar fi dacă miile de alegători s-ar duce să își cumpere televizoare în numele celor cinci candidați PMP? Ce ar fi dacă ineuanii, vecinii dumneavoastră, și-ar face contracte la apă, gaz și canalizare folosind datele pe care le-ați publicat fără niciun stres?

  Precizare importantă: Deși Silviu Dimofte a publicat acele date pe pagina sa de pe rețeaua de socializare amintită, noi am blurat fotografia acolo unde apar respectivele date. Nu de alta dar riscăm, în cazul în care se dumirește de tâmpenia de care a fost capabil și șterge postarea, să ne dea în judecată.

  untitled

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Cred ca Dl.Silviu este un om sincer, atat de sincer si fara nimic de ascuns incat poate soca pe toata lumea.El este singurul care a prezentat lista candidatilor in forma ei pura, fara ascunzisuri.Poate nu este cel mai inteligent, dar cu siguranta este cel mai transparent din acest punct de vedere.Datele personale le ,,donam,, noi toti, oriunde mergem.Chiar si atunci cand schimbi 50 de Euro ai nevoie de C.I.La banci, la furnizorii de servicii, etc. nu poti incheia contracte fara sa ai macar o copie a actului de identitate, ce sa mai vorbim de credite, ca mergi acolo cu o geanta de hartii si esti mega-verificat.De multe ori cred ca e mai bine sa nu fim carcotasi.

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.