Așa arată o bestie! A violat șase copii, în județul Arad, și a primit 16 ani de închisoare dar este… acasă (FOTO)

  de Lucian Dănilă | 21 septembrie 2017, 10:01 PM | Știri Arad

  2

  Știri Arad. Gheorghe Colompar a fost condamnat la 16 ani de închisoare pentru săvârșirea a șase infracțiuni de viol. Special Arad scria în urmă cu câteva luni că bărbatul, de etnie romă, era suspectat – și existau indicii temeinice – că, în urma unei altercații cu o altă familie (tot de romi), vecină cu el, a comis fapte care îngrozesc nu doar comunitatea din Sântana, ci o țară întreagă.

  Acesta, probabil pentru a se răzbuna în urma altercației, ar fi luat șase dintre copiii familiei respective – minori între 8 și 12 ani- și i-ar fi dus la el acasă. Acolo, susține martorul principal, după ce i-a aliniat pe toți lângă un pat, a încercat – și reușit în parte – să îi oblige, cu forța, pe copii să îi facă sex oral.

  Ulterior, familia respectivă a depus plângere la Poliție.

  În data de 21 septembrie 2017, la Judecătoria Chișineu Criș a fost soluționat dosarul nr.820/210/2017, privind pe inculpatul Colompar Gheorghe, trimis în judecată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Chișineu Criș pentru săvârșirea a șase infracțiuni de viol, reținându-se că în data de 2 martie 2017, în intervalul orar 20:30 – 22:00, inculpatul Colompar Gheorghe a întreținut relații sexuale orale cu un număr de şase copii, cu vârste cuprinse între 8 și 12 ani, respectiv persoanele vătămate B.E., C.M.I., B.I.F., R.N.A., C.M. și D.E.A., sub amenințarea unor violențe și profitând de vârsta fragedă a persoanelor vătămate.

  Inculpatul Colompar Gheorghe, audiat în fața instanței nu a recunoscut săvârșirea faptelor reținute în sarcina sa.

  Inculpatul Colompar Gheoghe a fost condamnat de către Judecătoria Chișineu Criș la 16 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor reținute în sarcina sa, aplicându-i-se totodată pedepse complementare și accesorii, constând în interzicerea unor drepturi, sentința pronunțată nefiind definitivă, putând fi atacată cu apel în termenul legal.  În prezent inculpatul se află în stare de arest la domiciliu, măsură preventivă menținută față de acesta și pentru următoarele 60 de zile”, se arată într-un comunicat.

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad