Armonii astrale și sunete senzoriale printre sori și nori cu VĂZDUH, în KF

  de Tomck@t | 21 septembrie 2017, 3:17 PM | Cultură | Music

  0

  Asociația CitiZenit este „Back to school & back in business” și ne propune să sărbătorim sfârșitul de septembrie cu un concert live electro-instrumental, care ne va scutura cu totul de cotidian și ne va purta printre sori și nori.

  Adi Tudoran, sub numele de VĂZDUH, ne așteaptă în 28 septembrie, de la ora 21, în KF, cu armonii astrale și sunete senzoriale, provenite din 4 zări și de peste câteva mări. Performance-ul lui VĂZDUH va fi o îmbinare între live electronics şi instrumente tradiționale româneşti, africane şi braziliene.

  ADI TUDORAN – VĂZDUH

  Adi Tudoran este un muzician, performer şi compozitor stabilit în Cluj-Napoca. Pasionat de muzică şi desen de când se ştie, Adi îşi începe aventura muzicală în 2003 ca DJ sub numele de ELECTROCLOWN. În paralel experimentează şi cântă împreună cu mai mulţi instrumentişti, abordând diverse sunete şi genuri, de la IDM la jazz, lucrând cu un drum machine. Din 2006, îşi canalizează energia spre producţia muzicală şi începe de asemenea să compună muzică pentru teatru şi film. Între timp descoperă şi capoeira, care îi deschide noi drumuri către percuţie şi muzica tradiţională afro-braziliană.

  VĂZDUH este cel mai recent proiect muzical al lui Adi Tudoran, în care combină muzica electronică cu cea tradiţională, mai pe scurt un drum machine cu diferite instrumente româneşti, africane şi braziliene.


  Producţii: www.soundcloud.com/clovnulelectric
  Mixuri: www.mixcloud.com/AdiTudoran


  Intrarea este liberă.

  Evenimentul este organizat de CitiZenit, cu sprijinul Centrului Municipal de Cultură Arad şi KF.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.