Andreea, frumusețea de fată a unui important primar din Vest, face reclamă Aradului (FOTO)

  de Lucian Dănilă | 12 octombrie 2017, 10:40 AM | Monden

  8

  Este despre Arad și Timișoara, dar nicidecum despre Poli – UTA, deși ne aflăm în săptămâna în care suporterii celor două echipe freamătă pentru meciul care urmează, două formații care în acest moment sunt foarte modeste dar au suporteri minunați. Este despre Andreea, fiica primarului Timișoarei, Nicolae Robu. Noi i-am spus fată, pentru că e fata primarului, dar ea este o adevărată doamnă, o femeie frumoasă și realizată, cu un doctorat la cei 34 de ani pe care îi are.

  Se știe faptul că Timișoara are primar originar din Arad, mai exact din comuna Bocsig. Aradul are în schimb primar de la Brad care își face veacul pe la Timișoara. Dar asta e problema lor… Andreea are altă treabă. Oricum, marele primar e al Timișoarei, că orașul ăla ne înghite la prima căscătură și, în plus, l-a bătut la fund pe uscățivul nostru în lupta pentru ce vrea el, dar noi amintim doar despre Capitala Culturală Europeană.

  Mama Andreei este tot din Bocsig, dar din satul Răpsig, o mică localitate de care fiica primarului din Timișoara este îndrăgostită și nu pierde nicio ocazie de a trece pe acolo. La ultima ei vizită a făcut și puțină reclamă pe Facebook, una de sezon pentru că tot e perioada culesului strugurilor și făcutul vinului.

  Andreea și-a postat pe contul de Facebook câteva fotografii în timp ce culegea struguri și îi pregătea pentru stors. În curtea casei din Răpsig. Nu ne-a arătat tot, dar imaginația noastră poate merge departe, inclusiv cum călca cu picioarele-i goale pe boabele negre și dulci ale strugurilor din curtea bunicii.

  Nu lipsesc nici pisicile, șase la număr, gingașele animăluțe cu care Andreea își umple timpul în vizitele la casa părintească a mamei sale.

  Dacă ne întrebați despre ea, prea multe nu mai știm. Știm doar că are 34 de ani, că îi place să călătorească, că acum doi ani și-a susținut teza de doctorat și, tot acum doi ani nu avea un iubit. Dar se gândea să își întemeieze o familie. Se numește tot Robu, Andreea Robu, deci familia încă nu și-a întemeiat-o…

  Doritorii pot să sape mai mult. Noi ne oprim aici.

  Dar de frumoasă, e frumoasă… Acum, e drept că depinde și de gusturi, că nah, nu e nici blondă și nici piți…

  robu 1 robu 2 robu 3

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Distribuie articolul

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad